Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cezar Preda se disculpă: Nu există nimic incriminatoriu la adresa mea în declaraţiile lui Sandu

cezar

Deputatul PNL Buzau Cezar Preda afirma, într-un comunicat remis miercuri, ca nu a stiut niciodata de vreun contract Microsoft si ca din punctul lui de vedere 'nu exista nimic incriminatoriu' la adresa lui în declaratiile facute de Gabriel Sandu.

'Ceea ce a afirmat Sandu Gabriel, din punctul meu de vedere nu este cu nimic incriminatoriu la adresa mea. Noi am fost colegi de partid, eu raspundeam de o regiune în care era inclusa si Braila, unde domnia-sa era presedinte interimar. Cred ca ceea ce însemnau relatiile de partid se derulau strict în ceea ce înseamna comunicarea, pâna la urma functionarea unui partid', afirma într-un comunicat remis presa deputatul Cezar Preda.
'Nu am stiut niciodata ca exista vreun contract Microsoft sau altfel de contracte la ministerul sau - de fapt nici nu stiam foarte bine cu ce se ocupa -, nu am cunostinta nici de anumite lucruri pe care domnia-sa le invoca în declaratie, însa pot sa va spun ca, întotdeauna, relatiile au fost civilizate, relatii strict colegiale, care nu au nicio legatura cu angajamentele domniei-sale în fata conducerii partidului', a mai declarat Cezar Preda.
Preda considera ca 'fiecare dintre cei incriminati trebuie sa vorbeasca cu subiect si predicat despre veridicitatea afirmatiilor acestui om, care se afla într-o situatie dificila'. 'Eu, din punctul meu de vedere, afirm ca niciodata nu am avut cu domnia-sa o relatie care înseamna finantarea, dintr-o parte sau din alta, a partidului sau a filialei de care raspundea domnia-sa. Iar sfaturile care se dau între colegi, de cine sa se înconjoare, ce oameni de încredere sau ce profesionisti sa aiba alaturi, acestea sunt lucruri curente, uzuale, si nu cred ca au o releventa în ancheta pe care o desfasoara Parchetul la adresa domnului Gabriel Sandu', mai afirma deputatul Cezar Preda în comunicatul mentionat.
AGERPRES

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.