Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

CFR Călători anunță că va trece duminică la ora de vară; mersul trenurilor nu se modifică

cfr calatori

CFR Călători informează că începând cu data de 31 martie 2019 în activitatea de transport feroviar se va trece la ora oficială de vară, ora 3:00 devenind ora 4:00, dar mersul trenurilor în vigoare nu se va modifica, circulaţia urmând a se efectua conform orarului prevăzut în mersul trenurilor, scrie Agerpres.

"Trenurile de călători vor circula după ora actuală (de iarnă) până în noaptea de 30/31 martie a.c. la ora 3:00, care va deveni ora 4:00. După ora 4:00, trenurile vor pleca la orele din mersul de tren în vigoare, respectând ora oficială de vară. Trenurile de călători aflate în circulaţie după ora 3:00, care devine ora 4:00, îşi vor continua mersul până la staţia de destinaţie, iar în cazul în care orele de plecare ale acestor trenuri se suprapun cu orele normale de plecare în intervalul orar 4:00 - 5:00, trenurile vor pleca în ordinea rangului", precizează reprezentanţii companiei.

Citește și: Un bărbat și o femeie au murit din cauza gripei. Numărul total al deceselor a ajuns la 188

Aceştia menţionează că, având în vedere că şi în ţările vecine trecerea la ora de vară se face în aceeaşi zi de duminică, 31 martie 2019, între staţiile de frontieră cu Republica Moldova, Ungaria, Serbia, Ucraina, Bulgaria, trenurile vor circula după graficele din mersul de tren în vigoare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.