Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

CFR Călători modifică regulile de rezervare a locurilor în trenuri, pentru protecţia călătorilor: se va aplica regula 'un loc liber, un loc ocupat'

A1.ro
tren

CFR Călători modifică regulile de rezervare a locurilor în trenuri, pentru protecţia călătorilor pe perioada stării de urgenţă, urmând să se aplice regula "un loc liber, un loc ocupat". De asemenea, vor fi puse în circulaţie vagoan în plus, anunță news.ro.

CFR Călători anunţă că a decis să ia măsuri pentru a asigura spaţiu între pasageri, în trenuri, pentru combaterea răspândirii infecţiei cu Covid-19 şi pentru protecţia, siguranţa şi securitatea călătorilor şi a personalului.

Citește și: Scuza senatorului amendat pentru că a condus cu viteză: mergeam să îmi fac testul pentru COVID 19

Astfel, se va aplica regula "un loc liber, un loc ocupat", astfel încât pasagerii să stea dispersaţi într-un vagon. Acelaşi principiu se aplică şi în cazul vagoanelor de dormit sau cuşetă.

Personalul de tren a fost instruit să avizeze şi să îndrume călătorii care stau pe locuri alăturate pe locurile libere pentru a respecta distanţa minimă recomandată.

Pentru trenurile cu potenţial de aglomerare (navetă), CFR Călători a suplimentat deja numărul de vagoane cu 25. În plus, alte 25 de vagoane vor fi introduse în compunerea trenurilor care circulă vineri.

Citește și: Traian Berbeceanu atenționează: ‘Trebuie să ne îngrijoreze’ .

"Facem apel la toţi pasagerii să respecte regulile de igienă şi comportament emise de Ministerul Sănătăţii şi autorităţile abilitate, în vederea restrângerii răspândirii infecţiei cu Covid-19 şi a efectelor acesteia pe teritoriul ţării noastre. Pentru protecţia călătorilor şi a personalului propriu, vă rugăm respectaţi regulile, fiţi responsabili şi evitaţi deplasarea dacă vă simţiţi rău, aveţi febră, prezentaţi simptomele infecţiei cu COVID 19", transmit reprezentanţii CFR Călători.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.