Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

CFR Călători pune în circulație patru trenuri pe ruta Săcuieni Bihor – Sărmășag

mediafax.ro
tren tricolor

CFR Călători va opera, începând de luni, 14 ianuarie, pe secţia Săcuieni Bihor – Sărmășag cu patru trenuri pentru asigurarea serviciului public de transport feroviar de pasageri, ca urmare a încetării activității de circulație a trenurilor de călători de către operatorul privat care activa în zonă, potrivit mediafax.

Citește și: S-a aflat! Cine e, de fapt, românul care a realizat din ‘umbră’ discursul lui Donald Tusk

„Cele 4 trenuri care vor asigura transportul publicul călător din zonă, format în majoritate din elevi navetiști, vor circula în regim Regio, permanent, astfel: R 4062 Jibou (plecare 03:05) – Marghita (sosire 06:10); R 4061 Marghita (plecare 06:20) – Măgura Şimleului (sosire 07:35 / plecare 07:38) – Jibou (sosire 09:43); R 4064 Jibou (plecare 12:33) – Măgura Şimleului (sosire 14:30 / plecare 14:33) – Săcuieni Bihor (sosire 16:22); R 4063 Săcuieni Bihor (plecare 17:36) – Jibou (sosire 21:27)”, au detaliat, vineri, reprezentanții CFR Călători.

Un bilet la tarif întreg, la clasa a 2-a, costă 6,8 lei pe ruta Marghita – Șimleu Silvaniei, 15,4 lei pe ruta Jibou – Marghita și 18,3 lei pe ruta Jibou – Săcuieni Bihor.

Un abonament pentru elevi pe ruta Marghita – Măgura Şimleului costă 71,4 lei, pe ruta Porţi – Măgura Şimleului 40,95 lei şi pe ruta Nuşfalău – Măgura Şimleului 35,7 lei.

Reduceri se acordă la cumpărarea de abonamente, iar pentru călătoria dus-întors este de 10%. De asemenea, la aceste trenuri sunt valabile toate facilitățile pentru elevi, studenți, pensionari și restul categoriilor stabilite prin acte normative, precum și alte oferte comerciale ale companiei.

„În punctele de oprire de pe această secție unde CFR Călători nu are case de bilete, călătorii au obligaţia de a se prezenta imediat după urcarea în tren la personalul feroviar pentru a-şi cumpăra bilete, la un tarif similar celui de la casa de bilete. Înainte de efectuarea călătoriei, rugăm pe toți pasagerii să se asigure că au bilet, pentru evitarea taxării suplimentare în tren corespunzătoare rangului de tren și zonei kilometrice și/sau suportarea costurilor amenzii conform reglementărilor în vigoare”, au precizat reprezentanții CFR Călători.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.