Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

CFR Călători suplimentează numărul de trenuri spre destinaţiile de interes pentru turişti, cu ocazia mini-vacanţei de 1 Decembrie

mersul trenurilor

Numărul de trenuri care circulă spre destinaţii de interes pentru turişti în această mini-vacanţă de 1 Decembrie va fi suplimentat, iar vânzarea biletelor fără loc va fi limitată, pentru a se evita supra-aglomerarea vagoanelor, a anunţat CFR Călători, într-un comunicat de presă transmis, miercuri, AGERPRES.

Astfel, faţă de graficele zilnice de circulaţie, în perioada următoare vor fi suplimentate trenurile către destinaţii, precum: Alba Iulia, Iaşi, Timişoara, Satu Mare, Cluj-Napoca, Galaţi, dar şi spre destinaţiile turistice de pe Valea Prahovei, Vatra Dornei, Petroşani etc.

Potrivit sursei citate, tot în mini-vacanţa de 1 Decembrie va fi suplimentat şi personalul feroviar în marile gări, la casele de bilete, pentru fluidizarea vânzărilor de bilete.

De asemenea, vânzarea biletelor fără loc va fi limitată, astfel încât să se evite supra-aglomerarea vagoanelor.

În plus, trenurile Regio care circulă pe Valea Prahovei au regim de rezervare obligatoriu, tariful de rezervare a locului fiind de un leu.

Pe de altă parte, compania de transport feroviar precizează că agenţiile de voiaj CFR din centrele comerciale Titan, Carrefour Colentina şi Iulius Mall vor fi deschise conform programului de lucru al acestor magazine, iar restul agenţiilor, în zilele 30 noiembrie şi 1 decembrie 2017, vor fi închise.

Citeşte şi: BNR trage semnalul de ALARMĂ pe aderarea la euro: 'România nu va mai îndeplini niciun criteriu fără STOPAREA relaxării fiscale şi salariale în 2018' .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.