Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

CFR Cluj a fost amendată de Comisia de Disciplină din cadrul FRF: Dan Petrescu este vinovat pentru penalizarea clujenilor

www.cluju.ro
CFR Cluj

Comisia de Disciplină din cadrul Federaţiei Române de Fotbal a sancţionat, miercuri, cu avertisment şi penalitate sportivă de 5.000 de lei clubul CFR Cluj pentru neprezentarea antrenorului Dan Petrescu la flash interviul de la finalul partidei cu Farul Constanţa, din ultima etapă a play-off-ului Superligii.

"CFR 1907 Cluj vs. Farul Constanţa - neprezentarea antrenorului Dan Petrescu la flash interviu - În baza art. 88.04, 05, 07 din Regulamentul Media, raportat la art. 83.7 din RD, cu aplicarea art. 12, 14 Bis şi 15 din RD, se sancţionează clubul CFR 1907 Cluj cu avertisment şi penalitate sportivă de 5.000 lei", se arată în soluţia comisiei publicată pe site-ul oficial al Ligii Profesioniste de Fotbal, conform Agerpres

Comisia de Disciplină a stabilit sancţiuni de câte 5.000 de lei fiecare pentru cluburile Universitatea Craiova (incidente suporteri), FC Hermannstadt (incidente suporteri) şi FC U Craiova 1948 (întârzierea repetată a reluării jocului de către copiii de mingi).

De asemenea, următorii jucători au primit sancţiuni pentru cartonaşele roşii: Aliji Naser (FC Voluntari) - 1 etapă de suspendare şi penalitate sportivă de 740 lei, Andrei Burcă (CFR Cluj) - 2 etape şi 4.500 lei, Octavian Popescu (FCSB) - 2 etape şi 3.000 lei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.