Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

CFR Cluj a pierdut cu Lazio, la Roma, și are nevoie de un egal, acasă, cu Celtic, pentru calificarea în primăvara Europa League

Inquam Photos / Manases Sandor
CFR CLuj campioana campionat

CFR Cluj a pierdut meciul cu Lazio, pe Stadionul "Olimpico", din Roma, în penultima rundă din grupa E a Europa League. Scorul de la pauză, 0-1, a fost și cel final.

În minutul 24, Lazio a deschis scorul prin Joaquin Correa. Argentinianul a primit de la Adekanye, a pătruns în careu, l-a fentat pe Boli şi l-a învins pe portarul Arlauskis cu un şut precis.

Vezi golul AICI

CFR Cluj a avut o șansă majoră de a egala, în minutul 38, când Damjan Djokovic a trimis în bară, după un șut expediat de la aproximativ 30 de metri de mijlocașul croat.

Trei minute mai târziu, Lazio a ratat o ocazie importantă de a se desprinde pe tabelă. Correa a scăpat singur cu portarul Arlauskis, însă șutul său nu a prins cadrul porții.

Citește și: Cum și-a PROCURAT Ana Birchall o ‘AUDIENȚĂ’ la Papa Francisc și cum și-a cumpărat o medalie de argint

După pauză, CFR a fost mai activă în planul ofensiv, Omrani ratând două ocazii importante, în minutul 54, respectiv 72. De asemenea, Lacina Traore a avut un gol anulat, după ce a fost surprins în poziție de ofsaid.

Au evoluat următoarele echipe:

Lazio: Proto - Bastos, Vavro, Acerbi - Lazzari, Parolo, Cataldi, Luis Alberto (Patric '80), Jony (Lulici '75) - Adekanye (Caicedo '66), Correa. Antrenor Simone Inzaghi;

CFR Cluj: Arlauskis - Peteleu (Susici '73), Boli, Burcă, Cestor, Camora - Culio, Bordeianu (Deac '62), Djokovici - Păun (Traore '66), Omrani. Antrenor Dan Petrescu.

Cartonaşe galbene: Adekanye '56 / Djokovici '45+3, Traore '67

Arbitri: Ali Palabiyik - Serkan Olguncan şi Cem Satman - Mete Kalkavan.

Citește și: Banii cheltuiți de candidați în campania pentru alegerile prezidențiale- Cine conduce topul

În ultima rundă, contra lui Celtic, pe teren propriu, CFR Cluj are nevoie să obțină o remiză pentru a fi sigură de calificarea în șaisprezecimile de finală ale Europa League. Ardelenii au și varianta de a pierde meciul cu scoțienii, însă Lazio nu trebuie să învingă Rennes. Ultima rundă va avea loc joi, 12 decembrie.

În celălalt meci al grupei, Celtic a învins-o cu 3-1 pe Rennes.

Vezi golurile AICI

Clasamentul Grupei E: Celtic are 13 puncte şi este urmată de CFR Cluj, nouă puncte, Lazio, şase puncte, şi Rennes, un punct.


ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.