Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

CFR Cluj cap de serie în play-off-ul Ligii Campionilor, dacă trece de Celtic

www.a1.ro
Craiova CFR Cluj Hoban

CFR Cluj s-a calificat, marți, în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor, după ce a trecut Maccabi Tel Avivi, scor 3-2, la general, iar echipa lui Dan Petrescu ar putea fi cap de serie în play-off, în cazul în care va trece de scoțienii de la Celtic Glasgow, potrivit Mediafax.

În cazul în care trece de campioana Scoţiei, echipa lui Dan Petrescu are şansa nesperată de a fi cap de serie în play-off, chiar dacă coeficientul nu o ajută. Asta pentru că Celtic are al doilea coeficient dintre echipele aflate pe traseul campioanelor, după Ajax. Astfel, scoţienii intră în urna capilor de serie. Tragerea la sorţi pentru play-off va avea loc vineri, 5 august, de la ora 13:00, iar CFR beneficiază de coeficientul lui Celtic.

Citește și: Șeful DIICOT a făcut declarații:’Nu putem neglija nicio versiune din anchetă. Ne dorim din tot sufletul să le găsim încă în viață’

Vor fi 8 echipe în play-off-ul Ligii Campionilor, pe traseul campioanelor, iar CFR ar evita astfel nume importante precum Ajax, Dinamo Zagreb, campioana Croaţiei, sau Young Boys, echipă care anul trecut a fost prezentă în grupele Ligii Campionilor.

Clujenii ar putea să joace cu Steaua Roşie Belgrad sau Copenhaga, cu APOEL Nicosia sau Qarabag, cu Rosenborg, Bate Borisov, Maribor sau AIK. Oricare ar putea fi în urna echipelor care nu sunt cap de serie, în play-off. Cel mai greu adversar pe care CFR l-ar putea întâlni este echipa lui Nicolae Stanciu, Slavia Praga, formaţia cehă ajungând până în sferturile Europa League, în sezonul trecut. Campioana Cehiei este singura echipă calificată direct în play-off, dar care nu se bucură de statutul de cap de serie.

Citește și: Anunț de ultimă oră de la BNR! S-a decis azi: Apare o nouă bancnotă în România!

Şi în cazul în care CFR va fi eliminată de Celtic, va avea postura de cap de serie, la tragerea la sorţi pentru Europa League. Toate cele 6 echipe eliminate din turul 3 preliminar al Champions League, de pe traseul campioanelor, se vor bucura de această postură. Astfel, misiunea clujenilor de a ajunge în grupe ar fi mult mai facilă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.