Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

CFR Cluj l-a transferat pe fundaşul albanez Arlind Ajeti

Inquam Photos - George Călin
Inquam CFR Cluj supercupă

Clubul de fotbal CFR Cluj a anunţat, marţi, pe site-ul său oficial, transferul lui Arlind Ajeti, fundaş care a participat cu echipa naţională a Albaniei la Campionatul European din 2016, potrivit Agerpres.

"Suntem bucuroşi să vă anunţăm că Arlind Ajeti este noul jucător al echipei noastre. Ajeti joacă pentru prima reprezentativă a Albaniei, echipă pentru care a bifat 21 de selecţii şi alături de care a participat la Campionatul European din 2016. Îi urăm bun venit în familia CFR şi îi dorim cât mai multe reuşite în tricoul alb-vişiniu", se menţionează pe site-ul citat.

Fundaşul central albanez în vârstă de 29 de ani deţine şi cetăţenia elveţiană, el fiind născut la Basel.

În cariera sa de până acum a evoluat la formaţiile Concordia Basel II, FC Basel, Frosinone, AC Torino, Crotone, Grasshopers, Vejle BK, Reggiana, Padova şi ultima oară la Pordenone. El are în palmares patru titluri şi o Cupă a Elveţiei cu FC Basel, echipă alături de care a evoluat în Champions League şi Europa League.

CFR i-a transferat în această vară pe portarul Cătălin Căbuz (Chindia Târgovişte), pe atacantul nigerian Philip Otele (UTA), pe fundaşul sloven Matija Boben (Ternana), pe fundaşul Vasile Mogoş (Crotone) şi pe Arlind Ajeti (Pordenone). De asemenea, atacanţii Jefte Betancor (FC Pafos) şi Sergiu Buş (Chindia Târgovişte) au revenit la formaţia clujeană după împrumuturi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.