Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

CFR Cluj neagă evidența: Dan Petrescu a fost văzut pe stradă și fără mască, dar oficialii susțin că el este în spital

Antena Sport
dan petrescu

Managerul sportiv al CFR Cluj, Marius Bilaşco, a declarat că antrenorul Dan Petrescu este în continuare în spital după ce a fost testat pozitiv cu noul coronavirus. Declarația vine în contextul în care Dan Petrescu a fost fotografiat plimbându-se pe o stradă din Cluj, fără a purta mască.

Citește și: Ludovic Orban, declarație controversată: 'i-a rămas mică' Constituția

"Nu ne-am antrenat zece zile. Aceşti băieţi sunt, din punctul meu de vedere, nişte eroi. Sacrificiul pe care l-au făcut în această seară, modul cum s-au dăruit şi cum au tratat fiecare fază din meci, din punctul meu de vedere este exemplar. Vreau să-i felicit, pentru că au trecut prin momente extrem de grele, cu toţii am trecut şi această victorie înseamnă enorm pentru ceea ce s-a întâmplat în ultimele zile. Dan este în continuare în spital şi a fost dezamăgit de unele ştiri din presă, o anumită poză cum că ar fi fost prin oraş. Nicidecum, el este sub supraveghere medicală şi atent monitorizat de toţi doctorii", a declarat Bilaşco, la microfonul televiziunilor care transmit Liga I, informează News.ro.

CFR Cluj a învins, marţi, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (1-0), formaţia FC Botoşani, în etapa a IX-a a play-off-ului Ligii I. Clujenii au disputat primul meci, după ce 26 de jucători şi membri ai staff-ului, inclusiv antrenorul Dan Petrescu, au fost testaţi pozitiv cu noul coronavirus, la 18 iulie. În urma acestui rezultat, campioana en titre se menţine în lupta pentru titlu, având un punct mai puţin decât liderul campionatului, CS Universitatea Craiova.

A marcat: Deac '41 (p).

Valriu Bordeanu a stat pe banca tehnică a gazdelor, în locul lui Dan Petrescu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.