Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

CFR Cluj va înfrunta, miercuri, Sepsi Sf. Gheorghe, în etapa 19 a Ligii 1

www.a1.ro
Craiova CFR Cluj Hoban

CFR Cluj va înfrunta, miercuri, începând cu ora 18:00, pe Sepsi Sf. Gheorghe, în etapa 19 a Ligii 1, potrivit Mediafax.

CFR Cluj vine după o remiză cu FC Hermannstadt, scor 1-1, în timp ce Sepsi Sf. Gheorghe a reușit o victorie în fața Universității Craiova, scor 1-0.

Dan Petrescu a declarat, la conferința de presă premergătoare partidei, că este nemulțumit de frecvența ridicată a partidelor din Europa League și că acest lucru a afectat traseul CFR-ului în Liga 1: ”Este un campionat foarte echilibrat. Sunt convins 100%, chiar dacă mulți o să mă critice, că dacă nu jucam în cupele europene așa multe meciuri, aveam cel puțin 10 puncte în plus. Și am fi fost detașați în momentul ăsta. Dar programul ăsta imposibil, infernal, ne face să nu avem punctele pe care mi le doream eu. Să pierdem deja trei meciuri, pe care înainte, oriunde am antrenat în România, trei meciuri pierdeam într-un an...”.

Citește și: Adrian Năstase îndeamnă PSD să declanșeze RĂZBOIUL TOTAL împotriva lui Klaus Iohannis

„Întâlnim campioana en-titre, CFR nu cred că mai are nevoie de prezentare. Știm că au o forță nemaipomenită, în special pe teren propriu. În acest campionat au primit un singur gol pe teren propriu, au marcat suficient de multe, în jur de vreo 25, ultimele jocuri au fost chiar fără gol primit. Știm cu toții ce ne așteaptă, dar ne-am pregătit în ideea asta. Nu vreau să ne culcăm pe o ureche, încă suntem în zona periculoasă a clasamentului, ne trebuie puncte, ne concentrăm pentru etapele rămase și, de ce nu, de la orice meci încercăm să scoatem maximum”, a declarat și antrenorul lui Sepsi, Leo Grozavu.

În clasamentul Ligii 1, CFR Cluj ocupă primul loc, cu 35 de puncte, iar Sepsi Sf. Gheorghe se află pe a zecea poziție, cu 19 puncte.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.