Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

CFR Cluj, victorie senzațională la Arad

www.cluju.ro
CFR Cluj

Echipa CFR Cluj a învins vineri seara, în deplasare, scor 3-1, formaţia UTA Arad, într-un meci contând pentru etapa a doua a Superligii. Clujenii sunt noii lideri ai campionatului, cu şase puncte din două meciuri.

Prima repriză de la Arad a fost una cu multe evenimente. A fost, mai întâi, golul spectaculos al lui Cooper, care a deschis scorul pentru UTA în minutul 27. Oaspeţii au egalat după doar două minute, când o fază purtată de Manea şi Jefte Betancort a fost finalizată de Bîrligea. În minutul 34 Carp l-a faultat în careu pe Bîrligea şi arbitrul Găman a dictat penalti, executat de Jefte Betancor şi apărat de Florin Iacob în minutul 39. Totuşi, la faza următoare, Carp a trimis mingea în propria poartă şi CFR a preluat conducerea pe tabela de marcaj. Repriza s-a încheiat cu o ploaie torenţială care a inundat zona băncilor de rezerve de pe stadionul arădean, conform News.ro.

În repriza secundă Yeboah a majorat diferenţa de pe tabelă în favoarea oaspeţilor, stabilind scorul final, 3-1 pentru CFR, care, cu şase puncte, este noul lider al clasamentului Superligii.

UTA ARAD: Fl. Iacob - Carp, Benga (Stroungis 64), Markov, Abeid - Dumitraşcu, C. Mihai (Marku 54) – Stahl (Roganovic 71), Fabry, R. Pop ( R. Mustacă 71) – Cooper (Leidsman 53). ANTRENOR: Mircea Rednic

CFR CLUJ: R. Sava - Cr. Manea, Mogoş (Kresic 64), Ajeti, Ţîru (E. Krasniqi 90), Camora - R. Filip (Gneba 63), Muhar, Cvek – Jefte Betancor (Yeboah 63), Bîrligea (Otele 83). ANTRENOR: Andrea Mandorlini

Cartonaşe galbene: Carp 34, Abeid 45+4, Fabry 65 / Mogoş 23, Muhar 81

Arbitri: George Găman – Imre-Laszlo Bucsi, Marius Badea – Rareş Vidican

Arbitri VAR: Iulian Dima - Stelian Slabu

Observator: Liviu Ciobotariu

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.