Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

CFR SA: 'Lucrările de reparații și consolidare ale Podului Constanța sunt realizate doar în cursul nopții'

gfr
tren gfr cfr

Lucrările de reparații și consolidare la podul de cale ferată Constanța sunt executate fără închiderea totală a circulației rutiere și numai în cursul nopții, timp de 2-3 ore, când STB scoate de sub tensiune liniile de troleibuz și tramvai, informează sâmbătă CFR S.A, potrivit Mediafax.

"În cursul nopţii de 6 spre 7 decembrie s-a lucrat în zona centrală, la stâlpul nr. 2, pentru demolarea mortarului şi a betonului de la nivelul soclului. Menţionăm faptul că lucrările de reparaţii şi consolidare la podul de cale ferată situat pe magistrala feroviară Bucureşti - Constanţa, la km 4+327 (Pod Constanţa) se execută fără închiderea totală a circulaţiei rutiere, doar în cursul nopţii, timp de 2-3 ore, când STB scoate de sub tensiune liniile de troleibuz şi tramvai", au transmis reprezentanții CFR S.A., printr-un comunicat de presă.

Citește și: Veste BOMBĂ cu privire la modificarea contractelor individuale de muncă !

Compania feroviară precizează că sprijinul și colaborarea autorităților locale, în ceea ce privește respectarea intervalului orar de scoatere de sub tensiune a liniilor de troleibuz și tramvai în vederea desfășurării lucrărilor, au o contribuție esențială în respectarea de către antreprenor a termenului de finalizare a lucrărilor la acest obiectiv de utilitate publică.

"CFR SA le recomandă conducătorilor auto să circule cu prudenţă, să respecte semnificaţia indicatoarelor rutiere montate temporar în zonă, aceste măsuri având drept scop menţinerea condiţiilor optime şi de siguranţă în traficul rutier, în perioada de desfăşurare a lucrărilor", conchide sursa citată.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.