Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

CGMB discută luni Bilanţul termoenergetic pe conturul instalaţiilor de transport şi distribuţie a energiei termice operate de Termoenergetica pe 2020

captura Digi 24
CGMB

Consiliul General al Municipiului Bucureşti (CGMB) discută luni Bilanţul termoenergetic pe conturul instalaţiilor de transport şi distribuţie a energiei termice operate de Termoenergetica şi alocarea sumei de aproape 1.2 milioane de lei Administraţiei Parcului Natural Văcăreşti, potrivit Agerpres.

Pe ordinea de zi a şedinţei d eluni a Consiliului, programată pentru ora 12:00, se află un proiect de hotărâre privind aprobarea Bilanţului termoenergetic pe conturul instalaţiilor de transport şi distribuţie a energiei termice, operate de către Compania Municipală Termoenergetica Bucureşti SA - pentru anul 2020
De asemenea, consilierii generali  trebuie să se pronunţe cu privire la projectul de hotărâre privind alocarea sumei de 1. 151 mii lei din Fondul de rezervă bugetară la dispoziţia autorităţilor Municipiului Bucureşti din bugetul pe anul 2021 pentru Administraţia Parcul Natural Văcăreşti. Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a anunţat la sfârşitul lunii octombrie înfiinţarea Administraţiei Parcul Naţional Văcăreşti, structurăcu 20 de posturi.
Citește și: `Băiat deștept` din Energie RUPE TĂCEREA după 10 ani - `O vedeam pe doamna Udrea..
”Am depus o cerere pentru preluarea în administrare a Parcului Naţional Văcăreşti, cererea a fost aprobată de către Agenţia Naţională pentru Arii Protejate. Venim în şedinţa de Consiliu cu structura care va gestiona această arie protejată. Este o structură nouă şi aprobăm înfiinţarea acestei Administraţii urmând ca apoi să angajăm persoane pe cele 20 de poziţii pe care le prevede organigrama”, afirma atunci edilul. ”O să fie o foarte, foarte mică Deltă a Dunării”,mai afirma Nicuşor Dan.
Project de hotărâre privind modificarea Hotărârii Consiliului General al Municipiului Bucureşti nr. 393/08. 12. 2020 privind împuternicirea Primarului General al Municipiului Bucureşti să reprezinte în justiţie Consiliul General al Municipiului Bucureşti Hotărârea modificată prevedea acordarea împuternicirii pe o perioadă de 12 luni.
CGMB mai are pe ordinea de zi un proiect de hotărâre privind modificarea art. 3 din Hotărârea C. G. M.B nr. 3/29. 01. 2021 privind schimbarea temporară a destinaţiei şi transmiterea dreptului de administrare de la Circul Metropolitan Bucureşti către Administraţia Spitalelor şi Serviciilor Medicale Bucureşti, a unei părţi din imobilul situat în Aleea Circului, nr. 15, sector 2, în scopul organizării a două centre de vaccinare. Articolul vizat stabilea iniţial la 12 luni perioada de schimbare temporară a destinaţiei spaţiului respectiv.
Pe ordinea de zi a şedinţei de luni se află şi proiectul de hotărâre privind împuternicirea expresă a Consiliului Local al Sectorului 4 al Municipiului Bucureşti de a hotărî cu privire la asocierea dintre Sectorul 4 al Municipiului Bucureşti cu, Compania Municipala lluminat Public Bucureşti S. R. L., în vederea derulării de lucrări de modernizare, extindere, reconfigurare a iluminatului public pe raza administrativ teritorială a Sectorului 4.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.