Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Chapecoense prinde un loc în preliminariile Copei Libertadores după un gol marcat în minutul 90+5

www.agerpres.ro
Chapecoense

Formaţia Chapecoense a învins, duminică, pe teren propriu, pe Coritiba, în ultima etapă a campionatului Braziliei şi, la un an de la tragedia aviatică de la Medellin, a prins un loc în preliminariile Copei Libertadores, ediţia 2018. Coritiba a retrogradat după acest meci

Chapecoense a învins cu scorul de 2-1, marcând golul victoriei în minutul 90+5, prin Tulio de Melo. Kleber deschisese scorul în minutul 14, pentru Coritiba, dar gazdele au egalat în minutul 38, prin Elicarlos. Cu un egal, Coritiba s-ar fi menţinut în prima ligă braziliană, anunță News.ro.

Citește și: Ovidiu Haţegan va arbitra meciul dintre Maribor și Sevilla din Liga Campionilor

Chapecoense a ocupat în final locul 8, ultimul care asigură prezenţa în preliminariile Copei Libertadores. Atletico Mineiro, locul 9, şi Botafogo, locul 10, rămân în afara principalei competiţii sud-americane, rezervată cluburilor. "Chape" va evolua în al doilea tur preliminar.

Corinthians a câştigat campionatul, pentru a şaptea oară în istorie. Gremio Porto Alegre, deţinătoarea trofeului Copei Libertadores, a ocupat locul 4.

Antrenorul formaţiei Chapecoense, Caio Junior, şi 19 dintre fotbaliştii săi au decedat, la 29 noiembrie 2016, după ce aeronava care îi transporta la Medellin s-a prăbuşit în apropierea oraşului columbian. Lotul echipei braziliene se îndrepta spre Medellin pentru meciul cu Atletico Nacional, din prima manşă a finalei Cupei Americii de Sud (echivalentul sud-american al Ligii Europa).

Şase din cele 77 de persoane care se aflau în avion au supravieţuit: trei fotbalişti, portarul Jackson Ragnar Follmann, fundaşii Helio Hermito Zampier Neto şi Alan Luciano Ruschel, jurnalistul Rafael Henzel, însoţitoarea de bord Jimena Suarez şi tehnicianul de zbor Erwin Tumiri.

Alan Ruschel a fost rezervă la partida de duminică.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.