Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Chef Florin Dumitrescu, prima reacție după ce a fost dat afară de Antena1: 'Cea dintâi condiție a fericirii e liniştea sufletului!'

viva.ro
florin dumitrescu

Antena 1 a anunțat oficial faptul că Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu și Sorin Bontea nu vor mai face parte din echipa emisiunii „Chefi la cuțite”. În acest context, Florin Dumitrescu a avut și o reacție care ridică foarte multe semne de întrebare.

„Cea dintâi condiție a fericirii e liniştea sufletului!”, a scris Florin Dumitrescu pe rețeaua de socializare.

Reprezentanții Antenei 1 au anunțat, printr-un comunicat, că cei trei jurați nu vor mai face parte din show-ul culinar „Chefi la cuțite”. Motivul este „refuzul acestora de a participa la filmările din octombrie 2023, conform calendarului de filmare comunicat către ei în martie 2023, refuz exprimat cu foarte puțin timp înainte de data stabilită pentru filmările sezonului 13”.

Chefii și-au argumentat refuzul printr-o stare de oboseală, cu toate că între filmări pauza a fost de șase luni (aprilie-octombrie 2023).

„Am fost surprinși de anunțul de ultim moment al celor trei jurați, pentru că ne aflam într-un stadiu extrem de avansat al pregătirilor pentru filmarea sezonului următor și pentru că suntem într-o relație contractuală cu cei trei. (…) Ne pare rău că toate încercările de a rezolva această situație nu au dus la soluția ideală”, a declarat Mihai Ioniţă, CEO Antena Group.

Antena 1 a prezentat calendarul pentru noul sezon al emisiunii. „Toate aceste demersuri au implicat alocarea de resurse financiare și umane, peste 150 de oameni au muncit pentru pregătirea show-ului”, transmite Antena1.

Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu și Sorin Bontea au anunțat, „cu mai puțin de 30 de zile înainte de startul filmărilor, că nu mai pot participa la filmări invocând starea de oboseală”, potrivit Antena 1.

„Am aflat că ei sunt prea obositi ca să mai continue acest proiect, lucru pe care mie, personal, nu mi l-au spus niciodată”, a transmis și Mona Segall, producătoarea emisiunii „Chefi la cutițe”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.