Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Olguța Vasilescu și Claudiu Manda, nuntă în plin post al Paștelui: unde va avea loc petrecerea și cine sunt nașii

Facebook.com
nunta Olguta Manda

Peste 500 de invitați, între care și președintele PSD, Liviu Dragnea, sunt așteptați, sâmbătă, la petrecerea nunții lui Claudiu Manda cu Lia Olguța Vasilescu. Evenimentul se desfășoară într-un cort privat în comuna Ișalnița, județul Dolj.

Citește și: Sondaj CURS: Se conturează un duel clar în turul II al alegerilor prezidenţiale

Fostul ministru al Muncii, Lia Olguța Vasilescu, și Claudiu Manda fac petrecerea de după nuntă, sâmbătă, în jurul orei 18.00, într-un cort privat din comuna doljeană Ișalnița, al cărei primar este chiar nașul mirilor, Ovidiu Flori.

Evenimentul vine după ce, de Dragobete, cei doi s-au căsătorit în fața ofițerului de stare civilă și s-au cununat și religios. Cununia a fost urmată de o petrecere într-un local din zona centrală a orașului Craiova.

Nunta are loc în postul Paștelui, perioadă în care, în mod normal nu se oficiază cununii.

Surse apropiate mirilor au spus că la nunta Olguței Vasilescu cu Claudiu Manda sunt așteptați 500 de invitați, între care miniștri, parlamentari și președintele PSD, Liviu Dragnea.

Cei doi au anunțat că se vor căsători încă din luna ianuarie a acestui an. Lia Olguța Vasilescu și Claudiu Manda au cumpărat și o casă în zona centrală a Craiovei, senatorul Manda precizând că imobilul a costat 230.000 de euro.

Atât Olguța Vasilescu, cât și Claudiu Manda au mai fost căsătoriți și fiecare are câte un copil din căsătoria anterioară. În 2015 Claudiu Manda a divorţat de Andreea, medic stomatolog. Lia Olguţa Vasilescu a fost căsătorită cu Ovidiu Răzvan Wlassopol, membru al Consiliului Autorităţii de Supraveghere Financiară.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.