Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Chef de amploare în PSD! Dragnea și Ciolacu, printre sărbătoriți

sampanie

Parlamentarii PSD sunt așteptați, luni seară, la Clubul Floreasca din nordul Capitalei, să-și felicite  colegii de partid cu ocazia onomasticii sau a zilei de naștere.

Social-democrații au fost invitați, de la ora 18.00, să-și felicite colegii care sărbătoresc de Sf. Andrei și de Sf. Nicolae.

Parlamentarii au fost anunțati că nu este cazul să se „formalizeze cu cadouri”, fiind suficient să vină cu „voie bună” la socializare.

Pe lista sărbătoriților se află liderul PSD, Liviu Nicolae Dragnea, liderul deputaților juriști, Nicușor Halici, dar și alți parlamentari social-democrați precum Nicu Macovei, Nicu Niță, Nicolae Georgescu, Radu Nicolae Sebastian și Velcea Nicolae. În cazul acestora, petrecerea are loc în avans pentru Sfântul Nicolae.

Tot cu ocazia onomasticii, însă de Sfântul Andrei, vor fi felicitați și parlamentarii PSD Nicolae Andrei, Steriu Andrei, Cosma Andreea și Matei Călin Andrei.

Liderul PSD Buzău, Marcel Ciolacu, care a împlinit miercurea trecută 51 de ani, se numără și el printre social-democrații pentru care parlamentarii partidului au fost chemați să chefuiască.

Ciolacu afirma în septembrie că Dragnea a ajuns „un om orbit de putere, orgolii şi spaime imaginare” și se numără printre cei care au susținut schimbarea din funcție a liderului PSD.

Liderul deputaților PSD, Daniel Suciu, și-a sărbătorit recent ziua de naștere tot la Clubul Floreasca.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.