Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

CHELOO a ajuns din nou în fața polițiștilor

youtube.com
cheloo

Cheloo a ajuns din nou in fata politistilor! De data aceasta, cantaretul de hip-hop a venit sa ceara o “invoire”  pentru a putea iesi din tara.

In urma cu doua luni, solistul de la Parazitii a fost protagonistul unui scandal urias. Cheloo a intrat in atentia DNA si, imediat, a fost ridicat de mascati de la locuinta sa din Breaza, fiind acuzat de detinere de droguri. Dupa audieri de ore intregi, vedeta a ramas in vizorul anchetatorilor, insa in libertate, cercetat sub control judiciar.

Totusi, problemele cu legea nu i-au diminuat artistului concertele, dimpotriva, ele chiar s-au inmultit, scrie wowbiz.ro. Mai mult, recent, pe adresa lui a venit o solicitare din partea conducerii unui local de fite din Bruxelles, pentru a sustine un show la finele saptamanii, in seria evenimentelor Luxury Party, la care au participat pana acum numai staruri de calibru.

In aceste conditii, Cheloo s-a prezentat la ofiterul supraveghetor pentru a primi aviz sa iasa din tara, intrucat, in cazul lui, asa sunt procedurile legale. Cantaretul a fost ajutat si de managerul clubului belgian Bogdan Marinescu, care a trimis invitatii oficiale, necesare la politie, asa ca, lucrurile s-au rezolvat, iar fanii il vor putea urmari pe viu peste doar cateva zile.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.