Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Chelsea a ajuns la un acord verbal cu Graham Potter pentru postul de antrenor

Chelsea FC
chelsea fc

Clubul englez de fotbal Chelsea a ajuns la un acord verbal cu antrenorul echipei Brighton & Hove Albion, Graham Potter, pentru ca acesta să preia formaţia londoneză, a anunţat, joi, Sky Sports, citat de Reuters.

Chelsea l-a demis pe germanul Thomas Tuchel, miercuri, la o zi după înfrângerea neaşteptată suferită pe terenul echipei croate Dinamo Zagreb (0-1), în prima etapă a grupelor Ligii Campionilor.

Clubul londonez a terminat campionatul trecut pe locul al treilea, dar acum este pe locul şase în Premier League, cu 10 puncte, după şase etape, pierzând meciuri cu Leeds United şi Southampton, potrivit Agerpres.

Tuchel o preluase pe Chelsea după demitere lui Frank Lampard şi a condus echipa de pe Stamford Bridge la câştigarea Ligii Campionilor în primul său sezon. Clubul a câştigat, de asemenea, şi Supercupa Europei şi Cupa Mondială a Cluburilor.

Presa britanică a relatat că Potter urmează să devină noul antrenor al echipei Chelsea înaintea meciului cu Fulham, de sâmbătă, pe care îl va juca în deplasare.

Graham Potter a condus-o pe Brighton până pe locul patru în clasament, cu şase victorii în acest sezon, un egal şi o înfrângere. Tehnicianul de 47 de ani a fost numit la Brighton în mai 2019 şi s-a clasat pe locurile 15, 16, respectiv 9 în cele trei sezoane în care s-a aflat e banca tehnică. El a antrenat formaţia galeză Swansea City în Championship înainte de a ajunge la Brighton.

Noii patroni ai clubului londonez, Todd Boehly şi Behdad Eghbali, ar fi gata să plătească o clauză de reziliere a contractului lui Potter pentru ca acesta să ajungă la Chelsea.

Presa a scris că Chelsea i-a contactat anterior pe argentinianul Mauricio Pochettino şi pe antrenorul echipei portugheze Sporting Lisabona, Ruben Amorim, iar pe lista opţiunilor s-au aflat francezul Zinedine Zidane şi antrenorul lui Leicester City, Brendan Rodgers.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.