Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Chelsea l-a numit pe Chris Jurasek în funcţia de director general; Tom Glick pe picior de plecare

Chelsea FC
chelsea fc

Clubul englez de fotbal Chelsea Londra a anunţat, marţi, numirea lui Chris Jurasek în funcţia de director general, în timp ce preşedintele responsabil pentru operaţiunile cotidiene Tom Glick este pe picior de plecare după mai puţin de un an de la preluarea funcţiei, informează AFP, potrivit Agerpres.

La primul său sezon după ce a fost cumpărat de grupul Clearlake, Chelsea a terminat pe locul 12 în Premier League, clubul numindu-l luni pe argentinianul Mauricio Pochettino în funcţia de antrenor principal. Gruparea londoneză încearcă să-şi redobândească blazonul din perioada în care Roman Abramovici a patronat echipa de pe Stamford Bridge între 2003 şi 2022.

Jurasek, unul din oamenii preşedintelui şi coproprietarului american al clubului, Todd Boehly, va superviza toate sectoarele de activitate de la Chelsea şi va face parte din consiliul de administraţie alături de directorii sportivi Laurence Stewart şi Paul Winstanley.

"Sunt încântat să mă alătur lui Chelsea, un club iubit şi urmărit în toată lumea", a declarat Jurasek într-un comunicat dat publicităţii.

Tom Glick, fostul conducător al lui Manchester City, va părăsi clubul după ce fusese numit în funcţie în iulie anul trecut.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.