Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Chelsea vrea să i-l sufle pa Higuain lui AC Milan

www.digisport.ro
Higuain Juventus Monaco

AC Milan spera să-l convingă pe Gonzalo Higuain (30 de ani) să continue pe San Siro chiar şi după împrumutul de la Juventus, pentru care "diavolii" au plătit 18 milioane de euro.

Planurile italienilor au fost date peste cap de interesul lui Chelsea pentru atacantul argentinian, care este atras de ideea de a lucra din nou cu Maurizio Sarri, pe care l-a avut antrenor la Napoli.

Presa din Italia scrie despre intenţiile lui Higuain, care s-a săturat repede de mediocritatea în care se zbate AC Milan. În vara viitoare, când împrumutul de la Juve la Milan va fi expirat, vârful de 30 de ani e gata să facă pasul la Chelsea, care caută cu disperare soluţii pentru compartimentul ofensiv. Alvaro Morata şi Olivier Giroud nu dau randamentul scontat pe Stanford Bridge, iar un goleador aşa cum e Higuain ar putea revigora forţa ofensivă a "Albaştrilor".

Higuain şi Sarri au lucrat împreună un sezon, 2015-2016, după care atacantul s-a transferat de la Napoli la Juventus. Din august 2018, argentinianul a fost împrumutat de campioana Italiei la AC Milan pentru 18 milioane de euro, cu opţiune de transfer definitiv pentru încă 36 de milioane, plătibili în două tranşe.

În acest sezon, Higuain a jucat în 13 meciuri oficiale pentru AC Milan, toate ca titular, şi a marcat 7 goluri. Transfermarkt îl cotează pe Higuain în prezent la 55 de milioane de euro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.