Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Chestorul Senatului, Ciprian Pandea: România merită să obțină aderarea deplină la spaţiul Schengen. Manifestul electoral al PPE este o victorie meritată

Facebook/ Ciprian Pandea
Ciprian Pandea

Congresul Partidului Popular European (PPE), care se desfășoară zilele acestea la București, a adus României o victorie importantă.

Delegația austriacă nu a mai votat împotriva manifestului electoral al Partidului Popular European care cere aderarea cât mai curând posibil a României la spațiul Schengen, astfel încât documentul a fost adoptat în unanimitate.

Prezent la lucrările Congresului, senatorul PNL, Ciprian Pandea spune că:

„România merită să obțină aderarea deplină la spaţiul Schengen iar votul unanim pentru manifestul electoral al PPE, care cere aderarea noastră cât mai rapidă, reprezintă o victorie meritată și o recunoaștere a eforturilor depuse pentru a îndeplini acest obiectiv important pentru țara noastră și pentru fiecare cetățean în parte”.

În Manifestul electoral „Europa noastră, o casă bună și sigură pentru popoarele noastre” adoptat de PPE se menţionează că este nevoie "de aderarea deplină la Schengen pentru Bulgaria şi România, prin ridicarea cât mai curând posibil nu doar a controalelor aeriene şi maritime, ci şi a controalelor la frontierele terestre".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.