Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Chiar și polițiștii au fost ȘOCAȚI de ce au descoperit, după 8 percheziții: Puteau arunca în aer orașul

www.quirkyscience.com
explozie

Poliţiştii din Prahova au ridicat o tonă de articole pirotehnice în urma celor 8 percheziţii efectuate joi, la Câmpina, la persoane bănuite de operaţiuni ilegale cu astfel de produse, informează IPJ Prahova.

"De la locaţiile percheziţionate, poliţiştii au indisponibilizat şi ridicat o tonă de articole pirotehnice ( 76.116 articole tip petarde şi 81 baterii articole pirotehnice) în valoare de aproximativ 60.000 lei. Poliţiştii au pus în aplicare 12 mandate de aducere, persoanele depistate fiind conduse la audieri", precizează un comunicat de presă transmis de IPJ Prahova, scrie agerpres.ro.

Citește și: Udrea la shopping cu mama! Suma uriașă pe care a plătit-o pentru o haină

Percheziţiile au fost efectuate de poliţiştii specializaţi în arme, explozivi şi substanţe periculoase ai Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Prahova, la acţiune participând şi jandarmi.

Activităţile au vizat persoane bănuite că ar fi efectuat operaţiuni cu articole pirotehnice, fără a avea acest drept. Din cercetări a reieşit că, începând cu 1 noiembrie, cei în cauză ar fi achiziţionat ilegal articole pirotehnice din categoria celor interzise a fi deţinute în scopul recomercializării.

Citește și: Atenție! Guvernul a modificat o lege extrem de importantă – cum se va proceda de acum

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de operaţiuni cu articole pirotehnice fără drept şi comercializarea articolelor pirotehnice din categoria 1 şi P1 către persoane care nu au împlinit vârsta de 18 ani.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.