Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Chiar și după ce OMS a anunțat că asimtomaticii NU SUNT contagioși, Orban AMENINȚĂ românii care nu poartă măști cu amenzi

Inquam Photos / Octav Ganea
ludovic orban

Românii trebuie să poarte măști de protecție chiar dacă OMS a anunțat că bolnavii de asimptomatici de coronavirus nu sunt contagioși. Premierul Ludovic Orban a subliniat, vineri, că măştile de protecţie sanitară trebuie purtate, în mod obligatoriu, în spaţii închise precum mijloacele de transport în comun sau magazine, precizând că persoanele care nu respectă această regulă pot fi amendate, conform Agerpres.

Citește și: OFICIAL INS CONFIRMĂ previziunile lui Florin Cîțu: cu cât a SCĂZUT inflația în luna mai

"Cum să nu, măştile trebuie purtate, în mod obligatoriu, în spaţii închise. (...) E obligatorie purtarea măştii în spaţii închise, iar dacă cineva nu poartă mască în mijlocul de transport în comun sau în magazin nu poartă mască poate fi amendat", a declarat Orban, la Oradea, întrebat de presă dacă se plătesc în continuare amenzi pentru nepurtarea măştilor de protecţie sanitară.

Premierul a participat, alături de ministrul Transporturilor, la semnarea Contractului de proiectare şi execuţie pentru finalizarea Autostrăzii Braşov - Tg. Mureş - Cluj - Oradea, Secţiunea 3C: Suplacu de Barcău - Borş, aferentă: Lot 2 - Subsecţiunea 3C2: Chiribiş - Biharia, km 30+550 - km 59+100.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.