Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Chihlimbar brut descoperit în borseta unui ucrainean, confiscat de poliţiştii de frontieră de la Siret

NEWS ROMANIA
control frontieră
Potrivit sursei citate, pe 6 iulie, în jurul orei 14,00, în Punctul de Trecere a Frontierei Siret s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control, pentru a intra în România, un cetăţean ucrainean, în vârstă de 55 de ani, conducând o autoutilitară înmatriculată în Ucraina.

În baza profilului de risc, s-a procedat la efectuarea unui control amănunţit asupra mijlocului de transport, persoanei şi bagajelor acesteia. Cu această ocazie, echipa comună de control, formată din poliţişti de frontieră şi lucrători vamali, a descoperit asupra cetăţeanului ucrainean, ascunse şi nedeclarate, în vederea sustragerii de la controlul vamal, şapte bucăţi de pietre de diferite mărimi, de culoare maro, susceptibile a fi din chihlimbar brut.

Conform prevederilor legale, a fost luată măsura reţinerii bunurilor în valoare totală de 7.000 de lei, iar cetăţeanul în cauză a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 3.000 de lei. Totodată, asupra persoanei s-a luat măsura interdicţiei de a intra în ţară pentru o perioadă de 5 ani.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.