Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Chiliman a ajuns la Politie. Ce a declarat

chiliman

Primarul Sectorului 1 Andrei Chiliman s-a prezentat sambata dimineata la sectia 1 de Politie din Capitala pentru a da cu subsemnatul asa cum prevad normele controlului judiciar.

"Lucurile se vor lamuri", a spus Andrei Chiliman la sosirea la sectia de Politie si a declarat inca o data ca este nevinovat.

Acesta va stabili cu politistii in cadrul acestei vizite programul pe care va trebui sa il respecte in cadrul controlului judiciar. Politistii ii vor spune cat de des va trebui sa se prezinte la sectia de politie.

Citeste si: INTEGRAL Ce susține DNA în Cazul Chiliman. Declarații suspecți și martori/ DOCUMENT

"Nu a influenţat nimeni nimic. Nu există niciun fel de dovezi la dosarul respectiv. Mai mult nu vă spun. Nu are nicio legătură dosarul pentru care am fost chemat acolo cu vreo şpagă sau ceva. Nu există nicăieri absolut niciun fel de dovadă. Să lăsam justiţia să îşi facă treaba", a declarat Andrei Chiliman la ieşirea de la Secţia 1 de Poliţie. 

Întrebat dacă se gândeşte la o demisie, el a răspuns: "Rămân să fiu primar şi o să se ocupe colegii mei pe perioada asta. Nu există demisie". 

Chestionat dacă au ajuns bani şi la PNL, el a spus: "Nu au existat bani". El a adăugat că se va prezenta la poliţie de două ori pe săptămână. 

Andrei Chiliman a fost reţinut joi de procurorii DNA din Ploieşti, fiind acuzat de constituire de grup infracţional organizat şi complicitate la trafic de influenţă în formă continuată. 

Magistraţii de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie au respins, vineri noapte, cererea DNA de arestare preventivă a primarului sectorului 1, Andrei Chiliman, urmând ca acesta să fie cercetat sub control judiciar pentru următoarele 60 de zile. 

Aceeaşi decizie a fost luată şi în cazul lui Vlad Moisescu (fost trezorier al PNL), Ioana Costescu (consilier personal al primarului) şi Ion Brad (consilier local), puşi sub acuzare în acelaşi dosar.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.