Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

China a cenzurat un val de critici pe reţelele de socializare la adresa patinatoarei artistice Zhu Yi, după ce aceasta a ratat o săritură din concurs

evenswire.com
Zhu Yi cadere patinaj

China a cenzurat, duminică, un val de critici pe reţelele de socializare la adresa patinatoarei artistice naturalizate Zhu Yi, după contraperformanţa ei în concursul pe echipe la Jocurile Olimpice de la Beijing, informează AFP, citat de Agerpres.

Tânăra patinatoare, în vârstă de 19 ani, născută în Statele Unite, a căzut şi a ratat o săritură din programul scurt, obţinând un scor mediocru de 47,03 pct şi locul 10 din tot atâtea concurente, ceea ce a dus la retrogradarea echipei chineze în clasament.

După cele patru programe scurte şi primul programul liber, China, care nu era însă una din favoritele la podium, ocupă locul 5 provizoriu, după Rusia, SUA, Japonia şi Canada, în timp ce au rămas de disputat programele libere la perechi şi individual feminin, precum şi dans liber.

Pe platforma chineză Weibo, hashtagul #ZhuYiFellOver (Zhu Yi a căzut) a totalizat peste 230 milioane de accesări înainte de a fi dezactivat.

Internauţii chinezi nu au menajat criticile la adresa prestaţiei lui Zhu, mulţi criticând decizia controversată de a o selecţiona în locul compatriotei lor Chen Hongyi.

Zhu, care a crescut într-o familie de imigranţi chinezi în Statele Unite, a început să reprezinte China în 2018.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.