Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

China a început testarea pe oameni a două vaccinuri contra COVID-19/ Numărul cazurilor infecțiilor cu coronavirus se apropie de 2 milioane în întreaga lume

The Times
coronavirus vaccin

Numărul cazurilor de coronavirus raportate în lume se apropie de 2.000.000, iar cel al deceselor a ajuns la 120.000, în timp ce 445.000 de pacienți cu Covid-19 s-au vindecat deja, arată centralizările de pe Arcgis și Worldmeter.

Vezi și: Ministrul Finanțelor anunță o surpriză de proporții în România: 'O sa avem un reviriment al economiei chiar din iulie, august'

China a aprobat testarea pe oameni a două vaccinuri experimentale contra noului coronavirus. Epidemia creează noi probleme în China, care duce o luptă acum contra cazurilor importate, mai ales dinspre Rusia, de unde a ”importat” în total 409.

Statele Unite au înregistrat luni 1.509 decese cauzate de coronavirusîn 24 de ore, aproape aceeaşi valoare ca în ziua precedentă, numărul total ajungând la 23.529. SUA numără deja peste 555.000 de persoane infectate de coronavirus, în condițiile în care a testat aproape 3 milioane de oameni.

Germania se pregătește să ridice progresiv restricțiile legate de epidemia de coronavirus, profitând de o situație mai puțin dramatică față de alte țări europene, printre care o mortalitate net mai mică.

Președintele francez Emmanuel Macron a anunțat luni că starea de carantină va fi relungită în Franța până în 11 mai, în cadrul unui discurs televizat dedicat crizei coronavirusului.

Numărul deceselor din cauza Covid-19 anunțate luni în Italia a fost de 566, un bilanț zilnic în creștere față de ziua precedentă (431). În același timp, bilanțul cazurilor noi confirmate a mai încetinit, cu 3.153 de noi infectări anunțate luni, față de 4.092 cu o zi în urmă.

Bilanțul deceselor provocate de pandemia COVID-19 în Regatul Unit a ajuns luni la 11.329 potrivit ultimelor cifre făcute publice de autoritățile britanice, în timp ce premierul Boris Johnson, aflat în recuperare după externarea din spital, se confruntă cu tot mai multe întrebări privind maniera în care a gestionat criza și impactul pe care aceasta îl va avea asupra economiei britanice.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.