Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

China dă publicității informații în premieră: Doar o cincime din cei testați pozitiv cu coronavirus dezvoltă simptome / Bloomberg

bay939.com.au
coronavirus covid-19

China a dat publicității, pentru prima oară, o defalcare a persoanelor depistate pozitiv pentru coronavirus, fără să aibă simptome, dezvăluind că cei care rămân fără simptome pe parcursul infecției sunt majoritari, scrie Bloomberg, arată Mediafax.

Din 6.764 de persoane testate pozitiv fără a prezenta simptome, doar o cincime - 1.297 - au prezentat ulterior semne ale îmbolnăvirii și au fost reclasificate drept cazuri confirmate, a declarat purtătorul de cuvânt al Comisiei Naționale a Sănătății din China, Mi Feng.

Un milion de doze dintr-un potențial vaccin împotriva COVID-19, au intrat în producție: Când va fi disponibil serul

Aproximativ 1.023 sunt încă monitorizați medical pentru a vedea dacă apar simptome. Restul - 4.444 - nu mai sunt sub observație.

Fenomenul transmiterii asimptomatice este o caracteristică a virusului care a permis pandemiei să se răspândească mai larg și mai rapid decât focarele anterioare.

În timp ce cercetătorii au crezut că majoritatea pacienților în cele din urmă sfârșesc prin a dezvolta simptome, datele Chinei arată că un grup considerabil rămâne simptome pe tot parcursul infecției.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.