Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

China se implică din nou în conflictul Rusia-Ucraina: Apel la 'reluarea dialogului fără precondiții'

www.profimedia.com
wang yi

Ministrul chinez de externe, Wang Yi, a cerut Rusiei și Ucrainei să reia dialogul și negocierile fără condiții prealabile, pentru a rezolva situația. El a făcut această declarație joi, în cadrul unei reuniuni a Consiliului de Securitate al ONU.

„În primul rând, ar trebui să rămânem la dialog și negocieri. Principala prioritate pentru părți este reluarea dialogului fără precondiții”, a declarat Wang Yi, potrivit agenției ruse Ria Novosti. De asemenea, el a făcut apel la ambele părți să discute opțiuni viabile ca o condiție pentru a pune capăt conflictului.

Miercuri, președintele rus Vladimir Putin a declarat într-un discurs adresat rușilor că „Occidentul a depășit orice limită în politicile sale antirusești”, precum și în amenințările constante la adresa Rusiei. Potrivit acestuia, Occidentul a recurs la șantaj nuclear și la utilizarea armelor de distrugere în masă împotriva Rusiei. Liderul rus a reamintit Occidentului că Rusia este superioară echipamentelor militare străine în mai multe privințe și i-a avertizat pe cei care încearcă să șantajeze Rusia cu arme nucleare că vânturile s-ar putea întoarce în direcția lor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.