Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Chindia Târgovişte se confruntă cu probleme mari de lot înaintea meciului cu Universitatea Craiova

Chindia Târgovişte

Echipa de fotbal Chindia Târgovişte se confruntă cu probleme destul de mari de lot înaintea meciului cu Universitatea Craiova, în care antrenorul Emil Săndoi nu poate conta pe şapte jucători, conform agerpres.

''Venim după un rezultat pozitiv, un punct la Botoşani în condiţii speciale. Şi la meciul cu (Universitatea) Craiova avem în continuare probleme de lot. Baxevanos, (Cornel) Dinu, Cantave, Daniel Popa şi Adrian Ioniţă sunt accidentaţi, iar Kocic şi Suciu, suspendaţi'', a declarat tehnicianul pentru pagina de Facebook a clubului.

''Meciul cu Craiova se anunţă a fi foarte greu, cum de altfel sunt toate în momentul de faţă. Întâlnim cea mai în formă echipă din campionat. Cred că la ora actuală Craiova se exprimă foarte bine, este şi foarte eficace, are un lot foarte, foarte bun şi echilibrat, un antrenor foarte bun, cu multă experienţă'', a mai spus Săndoi.

Tehnicianul s-a arătat convins că echipa pe care o pregăteşte, completată cu o serie de tineri, va face faţă: ''Sunt totuşi convins că putem să ne descurcăm. Şi la acest meci vom avea mulţi jucători tineri pe bancă. Etapa trecută a debutat (Alexandru) Jipa, un copil cu potenţial. Va veni şi rândul lui Vlăduţ Stancu".

Chindia Târgovişte o va înfrunta pe Universitatea Craiova, vineri, de la 20:30, la Ploieşti, într-un meci din etapa a 13-a a Ligii I.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.