Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Chinezii amenință SUA după o nouă vizită oficială în Taiwan: 'China se opune cu fermitate oricărui tip de legături oficiale între SUA și regiunea Taiwan'

china sua

Vizita în Taiwan a senatorului american Marsha Blackburn (republican, din Tennessee) dovedește încă o dată că Statele Unite nu urmăresc stabilitatea în regiune și se amestecă în afacerile interne ale Chinei. a declarat joi Liu Pengyu, purtătorul de cuvânt al Ambasadei Chinei la Washington. Oficialul chinez a subliniat, de asemenea, că Beijingul va lua contramăsuri decisive ca răspuns la provocările SUA.

"China se opune cu fermitate oricărui tip de legături oficiale între SUA și regiunea Taiwan. Această vizită dovedește încă o dată că SUA nu doresc stabilitate în Strâmtoarea Taiwan și nu precupețește niciun efort pentru a alimenta confruntarea dintre cele două părți și a se amesteca în afacerile interne ale Chinei" , a declarat Liu Pengyu pentru agenția rusă Tass.

"Pentru a ne proteja suveranitatea și integritatea teritorială și pentru a respecta norma fundamentală în relațiile internaționale de neamestec în afacerile interne ale altor țări, China va lua contramăsuri decisive ca răspuns la provocările SUA", a adăugat Liu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.