Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Chirică nu se lasă: Mai bine mor decât să îmi retrag declarațiile

mihai chirica

Primarul municipiului Iaşi, Mihai Chirica, reacţionează la decizia colegilor de filială judeţeană a PSD de a solicita excluderea sa din partid.

„Nu am niciun motiv să nu rămân membru al PSD. Sunt în continuare vicepreședinte al partidului și președinte al organizației, nu există nicio motivație să nu-mi continui traiectoria social-democrată, repet democrată, și mergem împreună cu colegii care au o viziune mai departe decât buzunarul de mâine”, a declarat edilul, potrivit ziaruldeiaşi.ro.

Vezi şi: SCANDAL în PSD: Disidentul Chirica, trădat de propria filială/ DOCUMENT

„În organizația municipală nu s-a iscat niciun conflict, era doar așa, un fel de ironie pentru că domnul Mihalache se simțea ofensat în discuția cu mine de faptul că nu a ocupat el locul de parlamentar ori a domnului Pănescu, ori a doamnei Gavrilă. Or, i-am spus domnul Mihalache cu toată considerația dacă credeți că erați mai reprezentativ decât președintele Senatului Universității Tehnice sau inspectorul școlar general atunci înseamnă că eu am o viziune deformată despre calitatea și valoarea oamenilor și dvs. vă meritați locul nu de parlamentar, ci de președinte”, a adăugat Chirica.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.