Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Chiricheş: 'Suntem fericiţi că am reuşit un rezultat bun, muncit. Suntem însă dezamăgiţi că nu mergem la CM'

www.sport.ro
naționala României, Chiricheș, Săpunaru

Căpitanul echipei naţionale, Vlad Chiricheş, a declarat că tricolorii au făcut un meci bun la Copenhaga, împotriva Danemarcei, reuşind să obţină, prin spirit de sacrificiu şi motivaţie, o remiză, scor 1-1, în inferioritate numerică, dar precizează că este dezamăgit de ratarea calificării la Cupa Mondială din 2018.

"Am reuşit un joc bun în această seară. Suntem fericiţi că am reuşit un rezultat bun, muncit. Spirit de sacrificiu, motivaţie, un spirit nou, sperăm să continuăm pe acest drum. E dezamăgirea mare că nu am reuşit să mergem la CM, dar începe o nouă etapă la echipa naţională. Trebuie să jucăm din ce în ce mai bine să câştigăm meciuri şi asta să ne aducă pe un drum bun. Dacă am fi câştigat acasă cu Muntenegru altfel ar fi fost moralul nostru, dar nu mai trebuie să vorbim despre trecut, trebuie să ne concentrăm pe viitor. Am încercat să facem un joc bun şi asta ne-a împins de la spate la meciul cu Danemarca. Nu aveam nimic de pierdut. Trebuie să progresăm şi să câştigăm următoarele meciuri", a declarat Chiricheş, la Pro X.

Citește și: Contra, neînvins pe banca naționalei, după două meciuri: 'Ne-am bătut cu danezii, am crezut în noi până la sfârşit'

Despre fostul selecţioner Christoph Daum, Chiricheş a spus că acesta a transmis un mesaj jucătorilor când a plecat de la naţională: "Când a plecat mi-a transmis mie ce să le spun băieţilor, un mesaj de bine şi atâta tot."
Fundaşul a mai afirmat că el şi coechipierii săi s-au bucuruat de performanţa Simonei Halep, care va deveni de luni noul număr 1 WTA. "Toţi ne-am bucurat foarte mult să o vedem pe primul loc în clasament şi ne-am dorit să facem acel video", a precizat el.
Formaţia României a remizat, duminică, la Copenhaga, cu Danemarca, scor 1-1 (0-0), în ultima partidă din cadrul Grupei E a preliminariilor Cupei Mondiale din 2018, tricolorii egalând prin Deac, în minutul 88, când se aflau în inferiortate numerică după eliminarea lui Cristian Ganea (minutul 63). Fără şanse de calificare la turneul final după primele opt etape, România a ocupat locul 4 în grupă, după Polonia, Danemarca şi Muntenegru, acumulând doar 13 puncte în zece meciuri (trei victorii şi patru rezultate de egalitate şi trei înfrângeri).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.