Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Chișinăul a răspuns declarațiilor lui Zelenski, privind distrugerea Republicii Moldova de către Rusia: Instituțiile lucrează pentru asigurarea securității

captura youtube
zelenski Bruxelles

Administrația Prezidențială a Republicii Moldova a reacționat după ce președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, invitat la Consiliul European, a anunțat că a informat-o pe Maia Sandu despre planul Rusiei privind distrugea Republicii Moldova și instaurarea unui regim loial Moscovei.

„Președinta Republicii Moldova, Maia Sandu, este în legătură permanentă cu lideri de state și guverne din țările europene și cu alți parteneri externi, inclusiv cu Președintele Zelenski, cu care are un schimb continuu de opinii și informații privind situația din regiune. Instituțiile noastre responsabile lucrează pentru asigurarea securității țării și folosesc tot ajutorul informațional al partenerilor pentru a anticipa și preveni orice tentative de subminare a statului nostru”, se arată în mesajul Președinției.

Amintim că Volodimir Zelenski a anunțat astăzi că a informat-o pe Maia Sandu despre planul Rusiei privind distrugea R.Moldova și instaurarea unui regim loial Moscovei. Zelenski a precizat că serviciile speciale ucrainene au reușit să obțină un document care conține planul rușilor față de R.Moldova.

Ulterior, Serviciul de Informații și Securitate a confirmat recepționarea informațiilor de la partenerii ucraineni cu privire la planul Rusiei privind distrugea R.Moldova și instaurarea unui regim loial Moscovei. Instituția a menționat că desfășoară măsuri operative pentru elucidarea tentativelor de destabilizare a situației în țară și cooperează strâns cu serviciile de informații partenere.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.