Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Chișinăul avertizează Transnistria: Să se abțină de la pași negândiţi

transnistria

Biroul Politici de Reintegrare din cadrul Guvernul Republicii Moldova le-a cerut autorităților transnistrene "să se abțină de la pași negândiţi".

Biroul a postat un comentariu în legătură cu congresul deputaților de toate nivelurile programat pentru 28 februarie în Transnistria. Comentariul Biroului survine în urma unor informaţii vehiculate în spaţiul public - anunţă Biroul pe site-ul Guvernului Republicii Moldova. Biroul Politici de Reintegrare a precizat că "monitorizează îndeaproape situația din regiunea transnistreană, fiind în contact permanent cu Misiunea OSCE și cu alți parteneri internaționali". "Suntem convinși că Tiraspolul este conștient de consecințele care ar putea urma în cazul unor pași negândiţi" - se mai specifică în comentariu.

Autoritățile transnistrene vor convoca acest congres al deputaților la toate nivelurile pe 28 februarie "pentru a discuta situația politică și socio-economică din Transnistria, precum și pentru a-și exprima îngrijorarea faţă de acțiunile autorităţilor moldovene". Documentele adoptate la congres vor fi transmise organizațiilor internaționale, participanților și mediatorilor formatului de negociere "5+2" privind reglementarea crizei transnistrene.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.