Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Chitaristul trupei Allman Brothers, Dickey Betts, se află în stare critică

verdenfata.com
chitara

Chitaristul american Dickey Betts, 73 de ani, membru fondator al trupei Allman Brothers, se află "în stare critică dar stabilă" după ce a suferit o căzătură în curtea casei sale din Florida (SUA) şi va fi operat vineri, au informat familia şi prietenii pe site-ul său, citaţi de EFE.

Născut la West Palm Beach (Florida), Betts, cantautorul piesei 'Ramblin' Man', a suferit luna trecută un accident vascular cerebral (AVC), iar luni a căzut în timp ce se juca cu câinele în grădina casei sale din Osprey, în apropiere de Sarasota, pe coasta de vest a Floridei informează Agerpres.

În cădere s-a lovit la cap, fapt ce i-a provocat o hemoragie cerebrală, potrivit portalului dickeybetts.com.

Muzicianul se află internat la spital în aşteptarea operaţiei pentru a i se opri sângerarea cerebrală. Potrivit lui David Spero, prietenul şi agentul său de multă vreme, Betts este "în stare critică dar stabilă".

Donna, soţia chitaristului se află alături de el împreună cu copiii lor. "Familia le mulţumeşte tuturor pentru gândurile bune şi rugăciunile lor în aceste momente de cumpănă", a spus soţia lui Betts.

Concertele prevăzute pentru luna noiembrie au fost anulate.

Înfiinţată la Jacksonville (Florida) în 1969, Allman Brothers Band a fost o exponentă a rock-ului sudic îmbinând elemente de blues, jazz şi country şi care s-a făcut cunoscută cu abumul său live 'At Fillmore East' (1971), după două albume de studio care trecuseră neobservate.

Trupa este creată în jurul fraţilor Duane şi Gregg Allman şi care s-au situat în avangarda rockului în anii '70, cu albume ca 'Eat a Peach', 'Brothes and Sisters' şi 'Enlinghtned Rogues', reuşind să rămână activă până în 2014, după numeroase separări, reuniuni şi încorporări intermediare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.