Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Chitaristul trupei The Police, Andy Summers, debutează literar cu o colecţie de povestiri

poezie

Andy Summers, chitarist al grupului The Police, îşi va face debutul literar cu o colecţie de 45 de povestiri ce poartă tilul „Fretted and Moaning: Short Stories”, potrivit Variety, informează News.ro.

Summers, în vârstă de 78 de ani, a scris povestiri încă din perioada The Police şi este prima dată când cele 45 de texte sunt adunate într-un volum care va fi disponibil în trei ediţii.

Cartea va fi publicată pe 19 august.

„Cele 45 de povestiri din Fretted and Moaning sunt la fel de inteligente, amuzante şi ironice precum autorul şi muzica lui. Fiecare implică o chitară sau un chitarist şi introduce personaje ce pot fi cunoscute cititorilor care au urmărit cariera lui Andy de-a lungul a peste cinci decenii”, se arată în anunţ.

Citește și: INEDIT Confesiunile unui călugăr în timpul pandemiei: Mi-e frică de o viitoare ‘castă a talibanilor’ ortodocși!

Pe lângă cariera de muzician şi scriitor, Andy Summers este şi fotograf. El a fost inclus în Rock and Roll Hall of Fame şi Guitar Player Hall of Fame şi a fost decorat cu însemnele de Cavaler al Ordinului Artelor şi Literelor de către Ministerul Culturii din Franţa.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.