Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Chris Froome va participa pentru a zecea oară la Turul Franţei

www.agerpres.ro
Chris Froome
Froome, în vârstă de 37 de ani, şi-a exprimat anterior îndoielile cu privire la selecţia sa pentru această cursă, din cauza problemelor legate de forma sa, în urma accidentării care i-a pus în pericol cariera, în urmă cu trei ani.

"Am muncit extraordinar de mult anul acesta şi sunt nerăbdător să dau totul. Avem un grup excelent de ciclişti şi aşteptăm cu nerăbdare ca bătălia să înceapă la Copenhaga", a declarat el.

Britanicul, care a câştigat ultima dată Turul Franţei în 2017, va face parte dintr-o echipă alături de alţi doi veterani, Michael Woods şi Jakob Fuglsang.

În ultimele sezoane, Chris Froome a fost departe de performanţele sale anterioare, după ce a suferit o fractură de femur şi alte leziuni în timpul cursei Criterium cu Dauphine din 2019, terminând pe locul 133 la general în ediţia trecută a Turului Franţei, la peste patru ore în spatele câştigătorului Tadej Pogacar.

Luna aceasta, el s-a clasat pe locul 11 în Classic Alpes-Maritimes, dar s-a retras de la Criterium du Dauphine, cu două etape înainte de final, din cauza unei probleme medicale.

Ediţia 2022 a Turului Franţei, cea mai importantă cursă pe etape din calendarul ciclismului profesionist, se va desfăşura în perioada 1-24 iulie, marele start urmând să se dea în capitala Danemarcei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.