Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Chris Fuhrich va rata meciurile Germaniei cu Turcia şi Austria

stiripesurse.ro
fotbal gol

Mijlocaşul Chris Fuhrich (VfB Stuttgart), din cauza unei viroze, va rata meciurile amicale ale naţionalei de fotbal a Germaniei cu Turcia şi Austria, în timp ce Mats Hummels şi Leon Goretzka nu s-au antrenat marţi alături de coechipieri din cauza unor accidentări, transmite DPA.

Federaţia germană de fotbal (DFB) a anunţat că s-a renunţat la Fuhrich, 25 ani, care iniţial figura în lotul convocat pentru meciurile amicale de sâmbătă cu Turcia (Berlin), respectiv cu Austria (Viena), trei zile mai târziu. Mijlocaşul lui Stuttgart şi-a făcut debutul la Mannschaft în meciul amical cu SUA (3-1) din octombrie, potrivit Agerpres.

Selecţionerul Julian Nagelsmann are acum la dispoziţie un lot de 25 de jucători, dintre care 23 au participat la antrenamentul de marţi de la centrul naţional de pregătire - DFB Campus.

Fundaşul Hummels (Dortmund) are o problemă la spate, dar se aşteaptă să fi apt de joc până sâmbătă, în timp ce mijlocaşul Goretzka (Bayern Munchen) acuză o problemă musculară, dar nu îl va împiedica să joace cu Turcia.

Ambii s-au antrenat individual la sesiunea de pregătire de marţi.

Nagelsmann a spus că va acorda o atenţie sporită apărării în aceste ultime două meciuri ale anului. De când la venirea lui, după demiterea lui Hansi Flick, Mannschaft a înregistrat o victorie cu SUA (3-1) şi o remiză cu Mexicul (2-2) în luna octombrie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.