Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Chris Martin, solistul trupei Coldplay, a obținut un ordin de restricție temporar împotriva unei femei care îl hărțuia

radiovacanta.ro
Coldplay

Muzicianul Chris Martin, solistul trupei britanice Coldplay, a obținut un ordin de restricție temporar împotriva unei femei care îl hărțuia și susținea că are o relație amoroasă cu el, relatează contactmusic.net, potrivit Mediafax.

Chris Martin a afirmat că femeia i-a vizitat casa de mai multe ori și că a lăsat un pachet pe proprietatea sa într-una dintre ocazii. Cântărețul a susținut că femeia este excesiv de agresivă și că a devenit îngrijorat pentru siguranța sa și a apropiaților săi.

Muzicianul a declarat că a primit scrisori de la această persoană în care erau menționați cei doi copii ai săi - Apple, în vârstă de 14 ani, și Moses, în vârstă de 12 ani, din căsnicia cu actrița americană Gwyneth Paltrow -, dar în care existau şi aluzii la suicid și moarte și "iluzii" cu privire la existența unei "relații amoroase" între el și femeie.

Cererea sa a fost însoţită de o declarație a gărzii sale de corp, de documente care arătau cazierul femeii și de un ordin al poliției, prin care i se cerea acesteia să nu se mai apropie de artist. Chris Martin a cerut ca ordinul să se aplice atât în cazul lui, al copiilor săi, cât și al partenerei sale de viaţă, actrița americană Dakota Johnson.

Citește și: Concursul EUROVISION 2019 ar putea fi ANULAT: 'Siguranţa şi securitatea sunt întotdeauna de o importanţă capitală'

Muzicianul a obținut un ordin de restricție temporar, care îi interzice femeii să se apropie la mai puțin de 91 de metri de el. Decizia este valabilă pentru o lună, până la următoarea audiere la tribunal.

Chris Martin este solistul trupei rock britanice Coldplay. Aceasta a fost formată în Londra, în 1998 și îi mai are în componență pe chitaristul Jonny Buckland, basistul Guy Berryman şi bateristul Will Champion. Coldplay s-a bucurat de succes internaţional începând din anul 2000, odată cu lansarea single-ului "Yellow", de pe albumul "Parachutes", care a fost nominalizat pentru gala Mercury Prize. Grupul este cunoscut pentru piese precum "In My Place", "The Scientist", "Clocks", "Speed of Sound", "Viva La Vida" și "Paradise". De-a lungul carierei, trupa a primit numeroase distincții, printre care se numără nouă premii Brit, șapte premii Grammy și șase premii MTV Video Music Awards.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.