Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Chris Wood a devenit jucătorul clubului englez de fotbal Newcastle United, care va plăti 25 de milioane de lire sterline pentru internaţionalul neozeelandez

thetelegraph.com
Chris Wood

Atacantul Chris Wood (Burnley) mai are de trecut tradiţionala vizită medicală înainte de a deveni jucătorul clubului englez de fotbal Newcastle United, care va plăti 25 de milioane de lire sterline pentru internaţionalul neozeelandez, transmite Reuters, citat de Agerpres.

Wood, 30 ani, va fi al doilea transfer al lui Newcastle, echipă aflată pe penultimul loc în Premier league, după fundaşul englez Kieran Trippier de la Atletico Madrid. În acest sezon, Wood a marcat trei goluri în 21 de meciuri disputate pentru Burnley în toate competiţiile.

Newcastle avea nevoie de un atacant după ce Callum Wilson a devenit indisponibil pentru opt săptămâni din cauza unei accidentări la gambă.

Preluată de un fond public de investiţii din Arabia Saudită, Newcastle United îşi va întări cu siguranţă lotul şi cu alţi jucători în acest mercato de iarnă pentru a evita retrogradarea din Premier League.

Echipa antrenorului Eddie Howe ocupă locul 19 în clasament cu 11 puncte din 19 meciuri, la două puncte de Watford, prima echipă din zona sigură.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.