Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Americanul Christian Coleman a cucerit titlul mondial la 60 m, la Glasgow

Christian Coleman

Americanul Christian Coleman a cucerit medalia de aur în proba masculină de 60 m din cadrul Campionatelor Mondiale de atletism în sală, după ce s-a impus în finala desfăşurată vineri seara la Glasgow, în faţa compatriotului său Noah Lyles.

Coleman (27 ani), deţinătorul recordului mondial pe această distanţă (6 sec 34/100), a fost cronometrat în 6 sec 41/100, devansându-l pe Lyles, care a intrat în posesia argintului (6 sec 44/100), în timp ce medalia de bronz a revenit jamaicanului Ackeem Blacke (6 sec 46/100), scrie agerpres.ro.

Noah Lyles, care a cucerit trei medalii de aur la Mondialele în aer liber de la Budapesta, în vara anului trecut, la 100 m, 200 m şi 4x100 m, vizează o triplă similară la Jocurile Olimpice de la Paris.

Concursul masculin de aruncarea greutăţii s-a încheiat cu victoria americanului Ryan Crouser, care a stabilit şi un nou record al campionatelor (22,77 m).

Deţinător al recordului lumii (23,56 m), dublu campion olimpic şi dublu campion mondial în aer liber, Crouser a cucerit cu această ocazie primul său titlu mondial indoor.

Neozeelandezul Tom Walsh a intrat în posesia medaliei de argint, cu 22,07 m, în timp ce italianul Leonardo Fabbri a obţinut bronzul, cu 21,96 m.

Proba feminină de săritură în înălţime a fost dominată de australianca Nicola Olyslagers (1,99 m), care a devansat-o pe ucraineanca Iaroslava Mahucih, campioana mondială en titre, clasată pe locul secund (1,97 m). Podiumul a fost completat de slovena Lia Apostolovski (1,95 m). Reprezentanta României, Daniela Stanciu, nu a reuşit nicio încercare valabilă în finală.

Tot în prima zi a competiţiei, canadianca Sarah Mitton s-a impus în proba feminină de aruncarea greutăţii, cu 20,22 m, devansându-le pe germanca Yemisi Ogunleye (20,19 m) şi pe americanca Chase Jackson (19,67 m).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.