Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Christian Horner a răbufnit, după scandalul de la Redbull: 'Ajunge cu intruziunea în familia mea'

Formula1.com
horner verstappen

"Ajunge cu intruziunea în familia mea", a declarat joi Christian Horner, managerul general al echipei de Formula 1 Red Bull, într-o conferinţă de presă înaintea Marelui Premiu al Arabiei Saudite, a doua etapă a sezonului, informează radioteleviziunea belgiană RTBF.

Lumea Formulei 1 se întreabă de mai multe săptămâni ce se va întâmpla cu Christian Horner la Red Bull. Exonerat de echipa austriacă după ce a fost acuzat de o angajată, directorul rămâne totuşi ţinta criticilor şi a fost vizat şi de Jos Verstappen, tatăl lui Max Verstappen, câştigătorul ultimelor trei ediţii ale Campionatului Mondial.

"Este evident că această perioadă a fost foarte grea. Sunt căsătorit şi am trei copii. (...) Sunt foarte norocos să am o familie frumoasă şi o soţie care mă susţine mult", a afirmat Horner în conferinţa de presă.

"A fost multă mediatizare în jurul acestui caz. Dar trebuie să ne întoarcem la elementele de bază, şi anume că a fost depusă o plângere. A fost investigată temeinic şi a fost respinsă. De aici, mergem înainte şi cred că s-a vorbit mult despre acest caz", a spus britanicul.

Horner s-a referit şi la declaraţiile tatălui lui Verstappen: "Noi am vorbit despre asta după cursă şi am decis că este cel mai bine să ne concentrăm pe cariera lui Max. Asta contează pentru amândoi. (...) Trebuie să rămânem uniţi dacă vrem să continuăm să câştigăm. Bineînţeles că îşi va respecta contractul până în 2028."

"Ajunge cu intruziunea în familia mea", a adăugat Horner.

Chestionat de corespondentul special al RTBF, britanicul în vârstă de 50 de ani a afirmă că se gândeşte doar la aspectul sportiv: "Sunt concentrat pe acest weekend în care este un Grand Prix. Suntem puternici ca echipă, am început bine weekendul dominând primele antrenamente libere."

Întrebat apoi cine este mai important la Red Bull, el sau Verstappen, Horner a răspuns: "Echipa este cea mai importantă, toţi ne luptăm pentru echipă. Şi suntem puternici (...) Nu este nicio problemă între mine şi Max".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.