Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Christoph Daum ar putea antrena Fenerbahce - Clubul se gândeşte să îl abordeze pe antrenor

AGERPRES
Christoph Daum

Fenerbahce, una din forţele fotbalului din Turcia, se gândeşte să-l numească antrenor pe germanul Christoph Daum, fost selecţioner al României, care a mai condus echipa din Istanbul în două perioade, 2003-2006 şi 2009-2010, scrie miercuri cotidianul Daily Sabah, citat de Agerpres.

Fără victorie în ultimele şapte etape, Fenerbahce l-a demis pe tehnicianul Ersun Yanal după ce formaţia a coborât pe poziţia a 7-a clasamentului, deşi era pe locul doi la mijlocul sezonului.

Conform presei din Turcia, Daum vrea să se întoarcă la fosta sa echipă şi aşteaptă ca discuţiile cu conducerea lui Fenerbahce să înceapă oficial.

Clubul nici nu a confirmat, nici nu a dezminţit zvonurile. În opinia ziarului citat, nu ar fi surprinzător ca Fenerbahce să-l readucă pe Daum, fiindcă echipa a avut unele dintre cele mai reuşite sezoane sub bagheta germanului, ajuns acum la 66 de ani.

Citește și: Pacienții devin imuni după ce se vindă de coronavirus, apreciază cercetătorii! Cu semnul întrebării rămân, însă, oamenii cu deficiențe imune

În primul lui mandat la Fenerbahce, Daum a câştigat de două ori campionatul, fiind aproape să reuşească această performanţă şi în al treilea sezon. Revenit în 2009, el a fost aproape de un nou triumf, Fenerbahce ratând dramatic titlul în ultima etapă.

Înainte de a veni la Fenerbahce, Daum a pregătit-o pe Beşiktaş (ianuarie 1994 - mai 1996), cu care a câştigat Super Lig în al doilea lui sezon pe banca echipei.

Antrenor respectat în ţara sa, la FC Koln, VfB Stuttgart şi Bayer Leverkusen, Daum nu a avut rezultate cu naţionala României (iulie 2016 - septembrie 2017).

Ziariştii turci au speculat recent că Fenerbahce l-ar putea instala pe banca tehnică pe românul Mircea Lucescu, fost antrenor de succes al lui Galatasaray şi Beşiktaş.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.