Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Christophe Galtier, antrenorul lui PSG, mulţumit de mercato

as.ro
Messi Neymar Mbappe PSG

Christophe Galtier, antrenorul echipei de fotbal PSG, a declarat vineri că este mulţumit de mercato, chiar dacă n-a obţinut încă un fundaş, aşa cum şi-ar fi dorit, informează AFP, potrivit agerpres.

"Un antrenor nu poate mereu să spună 'îmi lipseşte cutare sau cutare pe cutare post', trebuie să ne adaptăm, există tineri", a explicat tehnicianul cu o zi înaintea meciului cu Nantes din etapa a 6-a de campionat.

Galtier aştepta mai ales venirea fundaşului central slovac al lui Inter Milano, Milan Skriniar, însă clubul nu a putut perfecta transferul acestuia în ultima zi de mercato, joi.

"Am un grup de calitate, cum sunt ultimii doi jucători care tocmai ni s-au alăturat", a spus Galtier referindu-se la spaniolii Carlos Soler, mijlocaş ofensiv venit de la Valencia, şi Fabian Ruiz, mijlocaş defensiv adus de la Napoli.

"Au fost câţiva jucători vânduţi şi mulţi împrumutaţi. Noi ştiam că pentru a cumpăra trebuie să vindem. La ora asta mercato s-a încheiat, este o uşurare pentru toţi antrenorii, ştim cu cine vom lucra", a spus Galtier.

Tehnicianul nu a vrut să facă un bilanţ al vânzărilor. "Asta nu mă priveşte, nu a existat niciodată o situaţie ideală, nu sunt eu cel care trebuie să judece, să evalueze ce s-a întâmplat la nivelul vânzărilor", a răspuns el.

În altă ordine de idei, Galtier a precizat că portarul costarican Keylor Navas, rămas la PSG după finalul perioadei de transferuri, ar putea să joace câteva meciuri, însă italianul Gianluigi Donnarumma rămâne titular.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.