Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Christophe Galtier: 'Fotbalistul Lionel Messi va reveni pe 2 sau 3 ianuarie la antrenamentele lui PSG'

sportsmole.co.uk
lionel messi

Fotbalistul Lionel Messi, câştigător al Cupei Mondiale cu Argentina în urmă cu nouă zile, va reveni "pe 2 sau 3 ianuarie" la antrenamentele lui PSG, a indicat tehnicianul campioanei Franţei, Christophe Galtier, citat de AFP.

"Leo (Messi) a reuşit un Mondial foarte mare, cu victoria sa. A trebuit să se întoarcă în Argentina pentru sărbătorirea titlului, iar noi am hotărât că va fi liber până la 1 ianuarie", a declarat Galtier într-o conferinţă de presă, cu o zi înaintea meciului cu Strasbourg, primul pentru PSG după reluarea Ligue 1.

"Va veni să ni se alăture pe 2 sau pe 3 (ianuarie). pentru a putea relua competiţia împreună cu noi. Va fi avut între treisprezece şi paisprezece zile de recuperare", a spus antrenorul, potrivit Agerpres.

Astfel, argentinianul, autor a două goluri în final Cupei Mondiale, împotriva Franţei, nu va juca pentru PSG mai devreme de meciul cu Angers din etapa a 18-a.

Ceilalţi fotbalişti care au fost la Mondial, printre care Kylian Mbappe şi Neymar, "vor fi disponibili pentru meciul de mâine (miercuri)", a mai spus Galtier.

Mbappe ar putea fi chiar titular, după ce a fost surprins revenind la antrenamente la doar trei zile după finala Cupei Mondiale, câştigată de Argentina (3-3, 4-2 la lovituri de departajare).

"Am făcut astfel încât să gestionăm fiecare caz luat separat", a dezvălui Galtier. "După ce am vorbit cu el, Kylian a dorit să ni se alăture destul de repede. Asta nu înseamnă ca nu va exista, atât pentru (Achraf) Hakimi cât şi pentru Kylian (Mbappe), un moment când vor trebui să se refacă, nu doar fizic, ci şi mental", a continuat tehnicianul.

Paris Saint-Germain va primi miercuri vizita lui Strasbourg în etapa a 16-a din Ligue 1.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.