Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Chukwuemeka a fost operat

Shutterstock
hernie inghinala operatie

Mijlocaşul echipei Chelsea, Carney Chukwuemeka, a fost supus unei intervenţii chirurgicale ca urmare a unei accidentări la genunchi pe care a suferit-o în timpul meciului din Premier League cu West Ham United, a anunţat marţi clubul londonez, potrivit news.ro.

Chukwuemeka a marcat golul egalizator înainte de a fi înlocuit la pauză pe London Stadium, unde Chelsea a fost învinsă cu 3-1 de West Ham.

"Carney a fost supus unei intervenţii chirurgicale şi va începe acum recuperarea", a precizat Chelsea într-un comunicat. "Jucătorul în vârstă de 19 ani va lucra cu departamentul medical al clubului la recuperarea sa la Cobham".

Chelsea l-a achiziţionat la începutul acestei luni pe internaţionalul englez de tineret, de la Aston Villa, cu un contract pe şase ani.

"De la bucurie la durere în câteva minute... Primul meu gol pentru Chelsea. Un moment pentru care m-am rugat atât de mult şi la care am visat de când eram copil...  Un mic pas înapoi, dar mă voi întoarce mai puternic ca niciodată. Mulţumesc fanilor lui Chelsea pentru dragostea şi sprijinul vostru. Ne vedem în curând", a notat Chukwuemeka pe Instagram.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.