Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

CIADO alături de comunitatea bucureșteană

CIADO Romania a venit in sprijinul a 50 familii care nu au posibilitati financiare, prin oferirea unor jucării și inevitabil materiale de informare antidrog pentru părinți.

Citește și: Pacienții devin imuni după ce se vindă de coronavirus, apreciază cercetătorii! Cu semnul întrebării rămân, însă, oamenii cu deficiențe imune

„CIADO Romania  a venit in sprijinul a 50 familii ce ne-au cerut ajutorul. Familii ce nu au posibilitati financiare, au copii acasă 4-6 ani si nu prea stiu ce activitati sa le ofere. Am oferit carti, jucării și inevitabil materiale de informare antidrog pentru părinți. Până în ultima clipă vom face tot ce ține de noi,totul în condiții de igienă maxima, dezinfectare etc. Nu este mult, dar facem cat putem. Voluntarii CIADO, vor pregati inca 100 pachete cu carti si jucarii pentru alte familii cu nevoi si dorinta de a oferi un cadru placut copiilor in aceasta perioada dificila pentru orice familie. Parteneri Primaria municipiului Bucuresti, Federatia Nationala aParintilor - I.P. Bucuresti”, se arată într-un comunicat de presă al presedintelui excecutiv, Gigel Lazar.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.